Αδέρφια «κράζονται» μεταξύ τους στον επικήδειο λόγο για τη μητέρα τους - iefimerida.gr

Αδέρφια «κράζονται» μεταξύ τους στον επικήδειο λόγο για τη μητέρα τους

αδέρφια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αφορμή να ξεσπαθώσει εναντίον των αδερφιών του βρήκε ένας 63χρονος όταν πέθανε η 93χρονη μητέρα του, καθώς έγραψε στον επικήδειο λόγο του: «Θα συνεχίζει να ζει μέσα από το γιο της Έιτζεϊ ο οποίος την αγαπούσε και τη νοιαζόταν, την κόρη της Νίνφα που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της και το γιο της Πίτερ που της ράγισε την καρδιά».

Ο 63χρονος Έιτζεϊ Ανέλο έγραψε τα παραπάνω λόγια στη νεκρολογία που έδωσε σε εφημερίδα της Φλόριντα, βγάζοντας κανονικά τα άπλυτα της οικογένειας στη φόρα και διαλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να «καρφώσει» τα αδέρφια του.

Την επόμενη ημέρα, η 65χρονη αδερφή του έστειλε στην ίδια εφημερίδα τη δική της νεκρολογία, αναφέροντας ότι «ο αδελφός μου δεν λέει την αλήθεια. Διάλεξε αυτή τη δύσκολη για μένα στιγμή για να πάρει την εκδίκησή του», εξηγώντας ότι ο αδερφός της την κατηγόρησε άδικα ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα από την κοινωνική ασφάλιση της μητέρας της για να πάει διακοπές.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι αυτός ήταν που θα έπρεπε να ντρέπεται καθώς ξόδεψε όλες τις οικονομίες της μητέρας τους και ξετίναξε τις πιστωτικές της κάρτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ