Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή - iefimerida.gr

Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή

Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη φονική νεροποντή που στοίχισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένου Δούρου ανακοίνωσε έργα 292 εκατ. ευρώ στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, από το βήμα του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση η κυρία Δούρου εξήγησε ότι πρόκειται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας (99 εκατ. ευρώ), έργα οδοποιίας (112 εκατ. ευρώ), έργα άρδευσης, ύδρευσης και αποχέτευσης (56 εκατ. ευρώ), έργα κοινωνικών υποδομών και αστικών αναπλάσεων (25 εκατ. ευρώ).

«'Αρα, μιλάμε για έργα μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Μιλάμε για έργα που στηρίζουν τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική στην προσπάθειά τους να επουλώσουν τις πληγές τους. Δεν είναι έργα φιλανθρωπίας, είναι έργα που βάζουν τις βάσεις των υποδομών για μία στέρεα, βιώσιμη ανάπτυξη, που θα παράγει αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. Είναι έργα που θα βάλουν τη βάση για μία αλλαγή πορείας. Είναι έργα που έχουν το πρόσημο της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένα Δούρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ