«H πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή» - iefimerida.gr

«H πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή»

«H πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ να μπει στο περιθώριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταιγιστικός ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου Γιάννης Βισβίκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, για τις εξελίξεις στο κόμμα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚικο πολιτικό σύστημα της Αιτωλαοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΝΕ Μεσολογγίου, μιλώντας σε εκπομπή του Aeras fm 99,5 για πολιτική μαφία που ρήμαξε τον τόπο και ξαναζητάνε την ψήφο μας είπε:

«Το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται σε συνδυασμό με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και τις επικείμενες εκλογές ,αποτελούν μια ευκαιρία να απαλλαγεί ο νομόs μας απο την πολιτική μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, η οποία λυμαίνεται τον τόπο τα τελευταία 30χρόνια. Είναι μια αδίστακτη παρέα με σημείο αναφοράς τους τον Παπανδρεϊκό μανδύα, μια ομάδα στελεχών, δημάρχων, νομαρχών, γραμματέων νεολαίας και υφυπουργών, μια νομενκλατούρα που ρήμαξαν τον τόπο και τώρα ζητάνε ξανά την ψήφο μας. Αυτή η μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρέπει να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ