Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για ανεπανάληπτες γιορτινές εμφανίσεις - iefimerida.gr

Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για ανεπανάληπτες γιορτινές εμφανίσεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές πλησιάζουν και σιγά σιγά μπαίνουμε στον πυρετό των προετοιμασιών, ξεκινώντας πρώτα από το τι θα φορέσουμε στο πάρτι του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Απαραίτητο συστατικό για το τέλειο outfit των γιορτών η λάμψη! Αυτό σημαίνει πως α κάνουμε τα πάντα για να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε. Συνεπώς θα επιλέξουμε κομμάτια -ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ- που αποπνέουν πολυτέλεια και έχουν glam αισθητική.

Oι τάσεις άλλωστε είναι με το μέρος μας και με την σύμφωνη γνώμη των πιο διάσημων σχεδιαστών που πρότειναν στα show τους για φέτος, γκλίτερ, παγιέτες, μεταλλικές λάμψεις. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα στο εφέ που χαρίζουν αυτά τα κομμάτια που μας φέρνουν στο μυαλό τις disco της πιο λαμπερής και πολύχρωμης δεκαετίας των 80s. Είναι λοιπόν η καλύτερη ευκαιρία να ξαναφορέσουμε τα must have που τότε μας έκαναν να νιώθουμε disco queens, φυσικά με σύγχρονο και πιο κομψό τρόπο.

Βρες όλα όσα πρέπει να φορέσεις αυτές τις γιορτές στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιορτές κομμάτια must have
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ