Η 6χρονη Κλεοπάτρα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να νικήσει τον καρκίνο -Η ανάρτηση του Γιώργου Σαμπάνη - iefimerida.gr

Η 6χρονη Κλεοπάτρα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να νικήσει τον καρκίνο -Η ανάρτηση του Γιώργου Σαμπάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά η 6χρονη Κλεοπάτρα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, για να γίνει καλά.

Η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε το Νοέμβριο με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης και από τότε άρχισε ο μεγάλος αγώνας της κατά του καρκίνου με χημειοθεραπείες και χειρουργεία.

Η Κλεοπάτρα κόρη του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να γίνει καλά, αφού πρέπει να πάει στο εξωτερικό.

Πολλοί ήταν οι τραγουδιστές που στήριξαν τον Ηλία Καμπακάκη στον μεγάλο αυτό αγώνα της κόρης του παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευαίσθητο και λεπτό θέμα. 'Ενας από αυτούς ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Ο Ηλίας Καμπακακης είναι φίλος και εξαίρετος συνάδερφος ! Είναι όμως και ένας πολύ καλός πατέρας.. η κόρη του χρειάζεται τη βοήθεια μας !! Αναγράφονται όλες οι πληροφορίες !! Παρακαλώ πολύ όποιον του περισσεύει να βοηθήσει .. είναι ανάγκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Καμπακάκης Γιώργος Σαμπάνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ