Η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο κόντρα φωτογράφισή της μέχρι τώρα -Σχεδόν αγνώριστη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα στην πιο κόντρα φωτογράφισή της μέχρι τώρα -Σχεδόν αγνώριστη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και είχε ήδη κάνει τηλεοπτικά διαφημιστικά, η Χριστίνα Μπόμπα έγινε γνωστή απολαμβάνοντας την απόλυτη αποδοχή του κόσμου, από τη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη.

Η όμορφη Λαμιώτισσα δεν προλαβαίνει να συζητά (και να αποδέχεται) επαγγελματικές προτάσεις, αφού εκτός από ένα πολύ όμορφο κορίτσι, είναι και influencer στα Social Media. Mε περισσότερους από 220.000 followers, η νεαρή καλλονή φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι της δημοσιότητας στην εποχή των κοινωνικών δικτύων, μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρο.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα, ενημερώνει το κοινό για κάθε νέα της δουλειά και κάθε νέα καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί. Ωστόσο το Σάββατο, η Χριστίνα ξάφνιασε το κοινό της αφού ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία θα έλεγε κανείς ότι έχει έναν κόντρα ρόλο.

Η φωτογραφία που έχει πάρει περισσότερα από 20.000 like, ανήκει σε καμπάνια εταιρείας κοσμημάτων.

Δείτε τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τελείως ανδρόγυνο στιλ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ