Τα πιο «κουλά» λάθη που έχουν γίνει σε συνεντεύξεις για δουλειά - iefimerida.gr

Τα πιο «κουλά» λάθη που έχουν γίνει σε συνεντεύξεις για δουλειά

Συνέντευξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αγορά εργασίας που για μια θέση μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες υποψήφιοι, ακόμα και το να σε καλέσουν για συνέντευξη, θεωρείται κατόρθωμα. Μερικοί όμως, αυτό το κατόρθωμα κατάφεραν να το μετατρέψουν στην απόλυτη καταστροφή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CareerBuilder.com, τα κλασσικά λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος στη διάρκεια της συνέντευξης είναι να απαντήσει στο τηλέφωνο ή να στείλει μήνυμα, να δείχνει αδιάφορος ή να μην έχει ντυθεί κατάλληλα.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που ξεπέρασαν τον εαυτό τους, πηγαίνοντας τα παραπάνω λάθη σε άλλα επίπεδα και κάνοντας τα πιο απίθανα πράγματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

1. Υποψήφιος για τη δουλειά είχε μαζί του στη συνέντευξη ένα βιβλίο σχετικά με το τί σε ρωτούν σε μια συνέντευξη
2. Ο υποψήφιος ρώτησε: «ποια εταιρία είπαμε ότι είστε»;
3. Σε τηλεφωνική συνέντευξη, η υποψήφιος έβαλε τον μελλοντικό της εργοδότη στην αναμονή, και όταν επέστρεψε στο τηλεφώνημα του είπε ότι το έκανε γιατί έκλεινε ραντεβού με έναν άντρα που της άρεσε
4. Υποψήφιος «έσκασε» στη συνέντευξη με στολή προσκόπου. Ποτέ δε μάθαμε γιατί
5. Υποψήφιος αναφερόταν στον εαυτό του στο γ' ενικό πρόσωπο
6. Υποψήφιος έβγαλε τα παπούτσια του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης
7. Υποψήφιος ζήτησε να πιει μια γουλιά από το καφέ αυτού που του έκανε τη συνέντευξη
8. Υποψήφια υποστήριζε ότι η χρονική ακρίβεια ήταν το μεγαλύτερο ατού της, ενώ είχε αργήσει 20 λεπτά στη συνέντευξη
9. Πηγαίνοντας στη συνέντευξη, υποψήφιος έκλεισε με το αυτοκίνητο του ένα άλλο αυτοκίνητο, και όταν ο οδηγός διαμαρτυρήθηκε, του σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο. Λίγα λεπτά αργότερα ανακάλυψε ότι αυτός ήταν που θα του έκανε τη συνέντευξη.
10. Υποψήφια είπε σε συνέντευξη ότι «η δουλειά που μου προσφέρετε, δεν αξίζει ούτε να βάλω μπρος το αυτοκίνητο για να έρθω μέχρι εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ