Δημοσκόπηση: Παραμονή στην ΕΕ θέλει το 51% των Βρετανών -Η μεγαλύτερη διαφορά με το Brexit από το δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Παραμονή στην ΕΕ θέλει το 51% των Βρετανών -Η μεγαλύτερη διαφορά με το Brexit από το δημοψήφισμα

Κατά του Brexit το 51% των Βρετανών (Φωτογραφία: AP/ Kirsty Wigglesworth)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς θα ήθελαν να παραμείνει η χώρα τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της BMG, με συμμετοχή 1.400 ατόμων, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Independent, το 51% θέλουν την παραμονή και το 41% προτιμούν το Brexit.

Αυτή η διαφορά των 10 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της παραμονής είναι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί μέχρι τώρα σε οποιαδήποτε άλλη δημοσκόπηση μετά το δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2016.

Ομως, η διαφορά αυτή οφείλεται στην αλλαγή άποψης εκείνων που δεν ψήφισαν στο δημοψήφισμα, εξήγησε ο επικεφαλής του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων BMG. Εννέα στους δέκα Βρετανούς που ψήφισαν, είτε υπέρ της παραμονής είτε υπέρ της αποχώρησης, διατηρούν την άποψη που είχαν και τότε.

Στο δημοψήφισμα, το 52% των Βρετανών ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ και το 48% υπέρ της παραμονής.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ