Κρήτη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου -Μαραθώνια απολογία - iefimerida.gr

Κρήτη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου -Μαραθώνια απολογία

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο ψυχίατρος (Φωτογραφία: cretapost)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από μαραθώνια απολογία, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Στην 45χρονη απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μια φορά τον μήνα. Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, για την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Στριμπάκος στην Κρήτη την περασμένη Πέμπτη.

Στην απολογία της, που κράτησε πάνω από έξι ώρες σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, η 45χρονη αρνήθηκε με σθένος την εμπλοκή της στην υπόθεση, κάτι που δήλωσε και όταν βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε τόσο ο ψυχίατρος, όσο και η κόρη που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ψυχίατρος πρώην σύζυγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ