Πώς θα κάνεις τα διάσημα brand μόδας να σου στέλνουν δώρα -Μάθε για την τέχνη του unboxing [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς θα κάνεις τα διάσημα brand μόδας να σου στέλνουν δώρα -Μάθε για την τέχνη του unboxing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι είναι αυτό που κάνει το unboxing τόσο απολαυστικό και πως οι εταιρείες το χρησιμοποιούν σαν μέσο για να διαφημίσουν τα προιόντα τους;

Μέχρι πριν λίγα χρόνια το unboxing ήταν μια ασχολία των tech geeks κάθε φορά που παραλάμβαναν ένα καινούριο γκάτζετ, παιχνίδι ή προιόν τελευταίας τεχνολογίας που είχαν παραγγείλει από το ίντερνετ.

Ανοίγοντας το κουτί σαν μέσα στο περιεχόμενο του σαν να πρόκειται για κάτι ιερό με σκοπό να αυξήσουν την περιέργεια και φυσικά το engagement του θεατή, κατάφεραν σε πρώτη φάση να ανεβάσουν τα views τους στο YouTube και, σε δεύτερη φάση, να δημιουργήσουν ένα trend. Απ' ότι φαίνεται το να ανοίγεις μια συσκευασία σαν μέσα σε αυτή να βρίσκεται τουλάχιστον το Άγιο Φως δίνει μια ανείπωτη ικανοποίηση σε όσους το βλέπουν και φυσικά, έχουν την ίδια τρέλα και αφοσίωση με την τεχνολογία.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του 2015 από μια εταιρεία ανάλυσης των καταναλωτικών trends, 22% των Βρετανών βλέπουν unboxing βίντεο.

H μόδα του unboxing εξαπλώθηκε και στον κόσμο του fashion blogging. Σήμερα, όλο και περισσότερες bloggers κάνουν απανωτά stories ή βιντεάκια στο youtube με θέμα το άνοιγμα των κουτιών από τα προιόντα που τους στέλνουν οι εταιρείες, δίνοντας περισσότερη έμφαση στη συσκευασία παρά στο περιεχόμενο της. Αν δεν είναι αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη της αποθέωσης και επικράτησης της ιδεολογίας του «φαίνεσθαι» έναντι του «είναι», τότε τι;

Στην Ελλάδα πολλές fashion και beauty bloggers εφαρμόζουν ήδη τη νέα πρακτική κάθε φορά που λαμβάνουν δώρα από εταιρείες ομορφιάς και μόδας, τόσο για να τις ευχαριστήσουν προωθώντας τις, όσο και για τη χαρά που δίνει το unboxing στις followers τους.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε όλα τα μυστικά του Unboxing στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ unboxing δώρα μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ