Nταλάρας και Εστουδιαντίνα τραγουδούν για τους κάθε λογής ξενιτεμένους: Ενα μουσικό ταξίδι, Δευτέρα και Τρίτη στην Ιερά Οδό - iefimerida.gr

Nταλάρας και Εστουδιαντίνα τραγουδούν για τους κάθε λογής ξενιτεμένους: Ενα μουσικό ταξίδι, Δευτέρα και Τρίτη στην Ιερά Οδό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Μην μου γράφεις γράμματα... γιατί γράμματα δεν ξέρω και με πιάνουν κλάματα...": Ενα ξεχωριστό μουσικό οδοιπορικό, μια μουσική παράσταση ενώνει ξανά τον Γιώργο Νταλάρα με την Εστουδιαντίνα, για δυο βραδιές, στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στην Ιερά Οδό.

Ξεχωριστός καλεσμένος ο Ιταλός συνθέτης και τραγουδιστής Eddy Napoli και μαζι ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς, η νεαρή ερμηνεύτρια Ρία Ελληνίδου καθώς και η χορωδία "Fonέs". Συμμετοχή με σημασία αυτή του ηθοποιού Τάσου Νούσια.

Μαζί με 14 σπουδαίους σολίστες μουσικούς επί σκηνής τραγουδούν και αφηγούνται ιστορίες της ξενιτιάς που έχουν βιώσει άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή αλλά κοινούς πόνους, χαρές, λύπες και ιστορίες ζωής, Έλληνες, Ιταλοί, Πορτογάλοι, Άραβες, που βρήκαν στην μουσική έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης, συναισθημάτων, ελπίδας και προσμονής, στήριγμα και βάλσαμο στις ψυχές τους. Προπκειται για μια ωδή στην ξενιτιά, στην μετανάστευση, αλλά και στο ταξίδι, στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, με Ελληνικά τραγούδια και τραγούδια της Μεσογείου.

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα, που έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια μελέτης και παρουσίασης της μεσογειακής μουσικής, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Ανδρέας Κατσιγιάννης στέλνουν ένα μήνυμα συμφιλίωσης και ενότητας. Παράλληλα εκφράζουν με τις μουσικές τους γνώσεις το πλούσιο τοπίο των μουσικών της Μεσογείου, μεταφέροντας και ένα μήνυμα συμπαράστασης στους κάθε είδους μετανάστες της σύγχρονης εποχής που παλεύουν να επιβιώσουν και να βρουν μια νέα φιλόξενη πατρίδα.

Ιερά Οδός

Ιερά Οδό 18-20

Τηλ. 210-3428272 Ώρα έναρξης: 22:00, προσέλευση: 21:00

Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876,

στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης,

στο Viva Spot Τεχνόπολη, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο athinorama.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταλάρας Εστουδιαντίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ