Γεννηματά στο συνέδριο της ΝΔ: Ο ειλικρινής διάλογος οδηγεί σε συγκλίσεις - iefimerida.gr

Γεννηματά στο συνέδριο της ΝΔ: Ο ειλικρινής διάλογος οδηγεί σε συγκλίσεις

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ειλικρινής διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε συγκλίσεις. Τα κόμματα μας είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας», σημείωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά ξεκινώντας την ομιλία της στο Συνέδριο της ΝΔ.

Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε πως «έχει φτάσει η στιγμή να εκτιμήσουμε πως φτάσαμε στην κρίση και τι χρειάζεται να κάνουμε στο εξής προκειμένου η χώρα να γυρίσει σελίδα».

«Να συζητήσουμε θεσμικά και νηφάλια τις ρίζες του κακού που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία αλλά και τους λόγους που μας κράτησαν μέσα σ’ αυτή», συμπλήρωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κυρία Γεννηματά, επανέλαβε την πρόταση του κόμματός της για εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, από την είσοδό μας στο ευρώ το 2001 μέχρι σήμερα.
«Η έξοδος από την κρίση απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, μια εθνική γραμμή για ένα νέο μοντέλο παραγωγής και μια τολμηρή πολιτική δίκαιης διανομής αυτού του πλούτου, που θα στηρίζει την μεσαία τάξη και θα μειώνει ριζικά τις Κοινωνικές Ανισότητες», υποστήριξε σημειώνοντας πως «πρέπει να πάψουμε να είμαστε ο αδύναμος κρίκος στη συζήτηση των Ευρωπαίων».

«Μην ξεχνάμε πόσο στοίχισε η θεωρία ότι τάχα υπήρχαν άλλοι δήθεν εύκολοι δρόμοι για να υπερβούμε τα προβλήματα. Καθώς και οι πρακτικές που αναιρούσαν κάθε θετικό βήμα και τελικά ανακύκλωναν την κρίση», πρόσθεσε η κυρία Γεννηματά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ