Μόνο η Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί -Φόρεσε τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων - iefimerida.gr

Μόνο η Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί -Φόρεσε τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εμφανίσεις της είναι πάντα άψογες.

Όλοι ξέρουν πως η Βικτόρια Μπέκαμ, εκτός από σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας με τεράστια επιτυχία, είναι ένα fashion icon, με τις ενδυματολογικές της επιλογές να μην μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Με τίποτα. Η άλλοτε σταρ της ποπ μουσικής και πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, «χτύπησε» αυτήν την φορά με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Βικτόρια ξέρει καλά από στυλ και ελίσσεται από το αυστηρό και ανδρόγυνο μίνιμαλ σε άκρως feminine συνδυασμούς με χρώμα, με αξιοσημείωτη ευκολία.

Το color blocking είναι είναι μια τάση γνωστή, με βασική ιδέα τον συνδυασμό διαφορετικών, συνήθως έντονων χρωμάτων. Πρόκειται για μια τεχνική, αρκετά τολμηρή και δύσκολη, την οποία λίγες γυναίκες μπορούν να εφαρμόσουν με επιτυχία και το αποτέλεσμα να δείχνει άρτιο και κομψό και όχι κραυγαλέο και κιτς. Πόσο μάλλον όταν το task είναι να συνδυάσεις δυο εντελώς αντίθετα χρώματα όπως το πράσινο και το κόκκινο και μάλιστα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, που ο κίνδυνος να καταλήξεις να μοιάζεις με μέρος της διακόσμησης είναι μεγάλος.

Δείτε την απίστευτη εμφάνιση της Βικτόρια Μπέκαμ με τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victoria Beckham Βικτόρια Μπέκαμ εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ