Τα Χριστούγεννα των αντιθέσεων: Το συγκλονιστικό βίντεο του iefimerida.gr με τα στολίδια και τους άστεγους στην Αθήνα - iefimerida.gr

Τα Χριστούγεννα των αντιθέσεων: Το συγκλονιστικό βίντεο του iefimerida.gr με τα στολίδια και τους άστεγους στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν, η Αθήνα έχει φορέσει ήδη τα καλά της.

Τα Χριστούγεννα των παιδιών, με τα πολλά δώρα, τα χαμόγελα και τα οικογενειακά τραπέζια σε όλα τα σπίτια. Ομως, υπάρχει και η διαφορετική εικόνα των Χριστουγέννων και των λαμπερών εορτών. Οι άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας, σε δρόμους που περπατούν ζευγάρια, γονείς με παιδιά για να ψωνίσουν, οι ίδιοι με σκυμμένο το κεφάλι λόγω της κατάστασης τους και της δύσκολης καθημερινότητας τους. Για τους ίδιους τα Χριστούγεννα δεν προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Ίσως ένα πιάτο φαγητό, τις εορταστικές ημέρες στα κατά τόπους συσσίτια. Μέχρι εκεί.

Το iefimerida.gr σας παρουσιάζει σε ένα συγκλονιστικό βίντεο τη δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας τις ημέρες των εορτών. Δίπλα στα λαμπερά φωτάκια και τις βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων, οι άστεγοι με τα υπάρχοντα τους στην άκρη του δρόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ