Αδωνις: Τρόικα και Τσίπρας συμφώνησαν να ρίξουν τον Σαμαρά -Για να ψηφίσει όσα ψήφισε - iefimerida.gr

Αδωνις: Τρόικα και Τσίπρας συμφώνησαν να ρίξουν τον Σαμαρά -Για να ψηφίσει όσα ψήφισε

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο «Ε» τόνισε ότι πριν το 2015 η Τρόικα και Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν να «ρίξουν» την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, διότι ο τελευταίος αρνήθηκε να περάσει σκληρά μέτρα.

Αυτά που τελικά πέρασε ο νυν πρωθυπουργός, όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στις δηλώσεις του.

«Όλα αυτά που έχει κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν πράγματα που αρνήθηκε να τα κάνει πράξη ο Σαμαράς και τα έκανε πράξη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ότι η Τρόϊκα σε συμφωνία με τον Τσίπρα,έριξαν τον Σαμαρά, για να έρθει στην εξουσία, όπως και έγινε, ο Τσίπρας και να ψηφίσει όσα ψήφισε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μάλιστα επισήμανε ότι «σε αυτά τα 3 χρόνια ο Τσίπρας έδωσε όλη την δημόσια ελληνική περιουσία στο υπερταμείο για έναν αιώνα,κάτι που αρνήθηκε να κάνει ο Σαμαράς, έκοψε συντάξεις,μείωσε το αφορολόγητο, πράγμα που όταν το έκανε ο Σαμαράς στα 9.100 ευρώ τον είπαν προδότη και ανέβασαν τον ΦΠΑ κατά 10%».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ