Σοβαρή δηλητηρίαση έπαθε ο Όλντμαν καπνίζοντας 400 πούρα ως Γουίνστον Τσόρτσιλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοβαρή δηλητηρίαση έπαθε ο Όλντμαν καπνίζοντας 400 πούρα ως Γουίνστον Τσόρτσιλ [βίντεο]

Ο Γκάρι Όλντμαν κάπνισε περίπου 400 πούρα στην νέα του ταινία.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνώριστος είναι ο Γκάρι Όλντμαν στη νέα ταινία «The Darkest Hour» όπου πρωταγωνιστεί, και υποδύεται τον Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Η ταινία – σε σκηνοθεσία του Τζο Ράιτ – ακολουθεί τις πρώτες ημέρες του Βρετανού πρωθυπουργού όταν ο Χίτλερ ξεκίνησε επιθέσεις στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η αφοσίωση του Όλντμαν στον ρόλο είναι τόσο αξιέπαινη που πέρασε πάνω από 200 ώρες στο μακιγιάζ για τα γυρίσματα διάρκειας 58 ημερών, προκειμένου να μοιάζει με τον φανατικό καπνιστή πούρων Τσόρτσιλ. Στην πραγματικότητα, μάλιστα, ο Όλντμαν κάπνισε τόσα πούρα, που εντέλει το πλήρωσε με μια δηλητηρίαση!

Σοβαρή δηλητηρίαση έπαθε ο Όλντμαν καπνίζοντας 400 πούρα ως Γουίνστον Τσόρτσιλ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Έπαθα σοβαρή δηλητηρίαση από την νικοτίνη» δήλωσε ο Όλντμαν στο Hollywood Reporter. «Κρατούσα ένα πούρο που ήταν κατά τα τρία τέταρτα καπνισμένο και το άναψα, και κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος αυτό τελείωνε, με αποτέλεσμα να μου φέρνουν άλλο πούρο – αυτό το κάναμε περίπου 10-12 φορές σε κάθε σκηνή» δήλωσε.

Σοβαρή δηλητηρίαση έπαθε ο Όλντμαν καπνίζοντας 400 πούρα ως Γουίνστον Τσόρτσιλ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Όλντμαν κάπνισε τουλάχιστον 500 πούρα Romeo y Julieta Cubans και σχεδόν 15.000 λίρες από τον προϋπολογισμό της ταινίας πήγαν μόνο στα πούρα.

Ο Γκάρι Όλντμαν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο. Φωτογραφία: AP

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Όλντμαν είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο αυτό και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τομ Χανκς, τον Τίμοθι Σαλαμέ και τον Ντάνιελ Ντει-Λιούις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ