Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Καλάθης - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Καλάθης

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επανήλθαν στις θέσεις τους οι καρδιές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Νικ Καλάθη.

Οι φόβοι για «χοντρή» ζημιά στην κλείδα του διεθνούς γκαρντ ευτυχώς για όλους στο σύλλογο δεν επαληθεύτηκαν, καθώς ο ομογενής άσος υπέστη μία κάκωση στο σημείο που τραυματίστηκε και θα ακολουθήσει θεραπεία για μερικές ημέρες. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης στο «ΥΓΕΙΑ» ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15/12).

Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά, καθώς το ακριβές χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του δεν έχει καθοριστεί ακόμη και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αντίδραση του οργανισμού του.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο ματς την προσεχή εβδομάδα στην Euroleague, το πρώτο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την προσεχή Τρίτη (19/12) στο ΟΑΚΑ και δύο ημέρες αργότερα (21/12) θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα.

Η συμμετοχή του Καλάθη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και στα δύο ματς, αλλά όπως προαναφέρθηκε τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του στον τραυματισμό που υπέστη λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ