Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο μήνα και ανέφερε πως η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο των Ουίνσδορ.

His Royal Highness Prince Henry of Wales and Ms. Meghan Markle will marry on 19th May 2018.

Today's announcement follows earlier confirmation of the month of the wedding and its location at St George's Chapel, Windsor Castle. pic.twitter.com/7pgdRM90Na

Το ζευγάρι επέλεξε μάλιστα, να παντρευτεί την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας παρόλο που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αδερφός του Χάρι είναι ο πρόεδρος του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 0


Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο των Ουίνσδορ. Φωτογραφία: AP

Επίσης, χθες η Daily Mail αποκάλυψε πως ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα παντρέψει τον πρίγκιπα Χάρι με την διαζευγμένη Μέγκαν, και όπως αποδεικνύεται είναι ένα ακόμη δείγμα αλλαγής των βασιλικών και θρησκευτικών τάσεων.

Πάντως, όπως φαίνεται η 19η Μαΐου είναι ιδανική ημερομηνία για την δούκισσα του Κέμπριτζ που αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Απρίλιο και θα μπορεί να παρεβρεθεί στο γάμου.

Ο Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του επέλεξαν επίσης να μην παντρευτούν καθημερινή, όπως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που παντρεύτηκε Παρασκευή, προς μεγάλη απογοήτευση των Βρετανών, που λαχταρούσαν για μία ακόμη αργία.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Daily Mail πως ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν ο γάμος τους να γίνει Σάββατο, ώστε να μπορέσουν περισσότεροι πολίτες να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση ή να επισκεφθούν τον Πύργο των Ουίνσδορ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ