Γουίλιαμ και Κέιτ έκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι... βερεσέ -Κι όμως συνέβη [εικόνες] - iefimerida.gr

Γουίλιαμ και Κέιτ έκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι... βερεσέ -Κι όμως συνέβη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως τα Χριστούγεννα είναι μια όμορφη εποχή για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Μετά το πάμφθηνο δώρο που έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στο προσωπικό της, σειρά είχε και το χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο οποίο όμως οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν οι ίδιοι τα ποτά τους.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ παραβρέθηκαν στο πάρτι των εργαζομένων του παλατιού που πραγματοποιήθηκε στο Beach Blanket Babylon στο Νότινγκ Χιλ.

Στο πάρτι παραβρέθηκαν εκτός από τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι με την αρραβωνιαστικιά του, Μέγκαν Μαρκλ.

Γουίλιαμ και Κέιτ έκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι... βερεσέ -Κι όμως συνέβη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το παλάτι νοίκιασε την αίθουσα χορού και πλήρωσε περίπου 110 λίρες για κάθε παρευρισκόμενο για περίπου 60 άτομα του προσωπικού. Ωστόσο, σύμφωνα με μια πηγή, οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν το δικό τους αλκοόλ, καθώς πρόσφατα είχε ανακληθεί η άδεια του εστιατορίου.

Το μενού περιελάμβανε τρία ορεκτικά ξεκινώντας με μια επιλογή από σολομό, vignette αβοκάντου και σούπα άγριων μανιταριών πριν από τα πέντε κύρια πιάτα. Για επιδόρπιο, οι επισκέπτες επέλεξαν μεταξύ της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας, το κέικ σοκολάτας ή το cheesecake.

Η αίθουσα χορού στο Beach Blanket Babylon νοικιάζεται συνήθως για 6.500 λίρες για μία καθημερινή πριν από τα Χριστούγεννα και μέσα στο ποσό περιλαμβάνονται φαγητό και αναψυκτικά.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έφυγαν κάποια στιγμή από την πίσω πόρτα του εστιατορίου για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους περαστικούς ενώ ο πρίγκιπας Χάρι με την καλή του, έφυγαν πολύ νωρίτερα, σύμφωνα με μια πηγή. Η Κέιτ εντυπωσίασε για άλλη μία φορά, φορώντας μια δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή, Αλεξάντερ ΜακΚουίν, ένα μαύρο φόρεμα με καρδιές, της τελευταίας κολεξιόν, αξίας 1.800 λιρών.

Γουίλιαμ και Κέιτ έκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι... βερεσέ -Κι όμως συνέβη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όσο για το πάρτι, σύμφωνα με έναν υπάλληλο του εστιατορίου, οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν τα δικά τους ποτά διότι η άδειά του είχε λήξει πρόσφατα και είχαν υποβάλλει αίτηση για νέα, χωρίς, ωστόσο, να έχει εγκριθεί.

Άγνωστο, όμως παραμένει, το γεγονός αν έπρεπε να φέρουν ποτά μαζί τους και οι βασιλικοί καλεσμένοι ή αν τους κέρασαν οι εργαζόμενοι του παλατιού.

Γουίλιαμ και Κέιτ έκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι... βερεσέ -Κι όμως συνέβη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Χθες πάντως η επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού αποκάλυψε πως η βασίλισσα έκανε δώρο στους 1.500 εργαζόμενους σε όλα τα παλάτια της, από μία χριστουγεννιάτικη πουτίγκα – μια παράδοση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος VI. Το περιοδικό Hello όμως ανέφερε πως η βασίλισσα επέλεξε μια οικονομική πουτίγκα από το κατάστημα Tesco, προκειμένου να μειώσει τα έξοδα, ενώ μέχρι πρότινος προτιμούσε τα Harrods για την επιλογή του δώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Κένσιγκτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ