Αρχισαν οι υποβολές αιτημάτων για επιχορηγήσεις πολιτιστικών δράσεων της περιόδου 2017-2018 - iefimerida.gr

Αρχισαν οι υποβολές αιτημάτων για επιχορηγήσεις πολιτιστικών δράσεων της περιόδου 2017-2018

Και παροχή Αιγίδας ΥΠΠΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο τρόπο ενίσχυσης πολιτιστικών φορέων, ανακοινώνει το υπουργείο Πολιτισμού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού, «Για τη δικαιότερη κατανομή πόρων με έμφαση στην Περιφέρεια και την ενίσχυση πολιτιστικών φορέων», το ΥΠΠΟ καλεί με ανακοίνωσή του όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πολιτιστικές δράσεις κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018, να καταθέσουν τα αιτήματα τους για παροχή Αιγίδας και Επιχορήγησης στις αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου έως την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, και για τις εκδηλώσεις της θερινής περιόδου έως την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη και έγκαιρη αξιολόγησή τους.

«Σε περίπτωση που φορείς επιθυμούν, για την έγκαιρη διοργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης, να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο διάστημα της χειμερινής περιόδου, τα αιτήματά τους θα γίνονται δεκτά.

Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα εξετάζονται, καθώς δεν θα εντάσσονται στον ετήσιο σχεδιασμό και προϋπολογισμό του ΥΠΠΟΑ» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΠΟ επιχορηγήσεις αιγίδα κατάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ