Ο Δαλάι Λάμα στην εποχή της τεχνολογίας –Λανσάρει νέα εφαρμογή για iPhone - iefimerida.gr

Ο Δαλάι Λάμα στην εποχή της τεχνολογίας –Λανσάρει νέα εφαρμογή για iPhone

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εφαρμογή στο iPhone έχει δημιουργήσει ο Δαλάι Λάμα προκειμένου να βοηθήσει τους πιστούς του να παρακολουθήσουν τις διδασκαλίες του- αλλά έχει μπλοκαριστεί από το κινεζικό κατάστημα της Apple.

0 82χρονος βουδιστής μοναχός ανακοίνωσε χθες στους 16,6 εκατομμύρια χρήστες του twitter του, τη νέα εφαρμογή, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν live βίντεο των διδασκαλιών του.

The Office of His Holiniess the Dalai Lama has released ‘Dalai Lama’, a new iPhone App now available for download at the Apple App Store https://t.co/F7V8IpkgDl. With Dalai Lama stay up to date with what His Holiness is doing, his travels, and his teachings. pic.twitter.com/zQnY5QNP8j

Ο Δαλάι Λάμα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τα θαύματα της νέας τεχνολογίας και έχει αγκαλιάσει τη σύγχρονη τεχνολογία, αν και δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος χρησιμοποιεί smartphone.

Η νέα εφαρμογή υπόσχεται επίσημα νέα, βίντεο και φωτογραφίες από το γραφείο του θιβετιανού πνευματικού ηγέτη. Ωστόσο, την εφαρμογή δεν μπορεί να τη βρει κανείς στο κατάστημα της Apple στην Κίνα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι Θιβετιανοί να μην έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει και στο παρελθόν αποκλείσει εφαρμογές για τα iPhone που σχετίζονται με τον Δαλάι Λάμα και άλλους εξόριστους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δαλάι Λάμα iPhone εφαρμογή Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ