O λόγος που οι περισσότερες γυναίκες στις Χρυσές Σφαίρες θα φορούν μαύρα - iefimerida.gr

O λόγος που οι περισσότερες γυναίκες στις Χρυσές Σφαίρες θα φορούν μαύρα

apimages.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και το μαύρο χρώμα είναι πάντα κυρίαρχο στις επίσημες εμφανίσεις των διασήμων, ο λόγος που πολλές διάσημες θα το επιλέξουν για τις Χρυσές Σφαίρες του 2018 δεν θα είναι στιλιστικός.

Φέτος, ήταν η χρονιά που οι γυναίκες, πιο δυνατά και πιο ανοιχτά από ποτέ, μίλησαν και ανέφεραν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Οι κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που αποδόθηκαν στον παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, αλλά σε άλλους επιφανείς άντρες από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, πυροδότησαν μια σειρά από πολλές ακόμα καταγγελίες καθημερινών γυναικών οι οποίες μίλησαν για περιστατικά που έχουν δεχτεί χρησιμοποιώντας το hashtag #metoo στα social media τους.

Με τη μια θαρραλέα κίνηση μετά την άλλη, αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση, μετατράπηκε σε κίνημα μέχρι που που έφτασε να γίνει και εξώφυλλο της χρονιάς στο περιοδικό ΤΙΜE.

Και ερχόμαστε τώρα στην τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών.

Διάβασε το λόγο που οι περισσότερες ηθοποιοί θα φορέσουν μαύρη τουαλέτα στις Χρυσές Σφαίρες στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ