Euroleague: Για το... comeback στις νίκες ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο - iefimerida.gr

Euroleague: Για το... comeback στις νίκες ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Να επανέλθει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟ / Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός στη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, υποδέχονται απόψε (21:15, Novasports 1) την Αρμάνι Μιλάνο και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες για να φτάσουν στο 8-4 και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

«Είναι ευκαιρία για μας να επιστρέψουμε στο δρόμο που είχαμε χαράξει με τις πέντε σερί νίκες. Ξέρουμε πως η βαθμολογική θέση της Αρμάνι δεν αντανακλά τη δυναμικότητά της, καθώς έχασαν αρκετά ματς με μικρή διαφορά και στις λεπτομέρειες. Έχουν σπουδαίους παίκτες κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί», είπε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η Αρμάνι βρίσκεται στο 3-8, είναι ουραγός και πολύ μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ, αλλά ψάχνει ευκαιρία να ανακάμψει. Δεν θα έχει διαθέσιμους τους Άντριου Γκάουντλοκ και Πάτρικ Γιανγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Αρμάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ