Liam Gallagher, η φωνή της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας για την κλιματική αλλαγή - iefimerida.gr

Liam Gallagher, η φωνή της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας για την κλιματική αλλαγή

O Liam Gallagher φωτογραφίζεται για την προώθηση του άλμπουμ του "As You Were" στη Nέα Υόρκη (πηγή: apimages)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άγγλος τραγουδιστής “δάνεισε” την ιδιαίτερη φωνή του σε χριστουγεννιάτικο βίντεο, που δημιούργησε ομάδα ακτιβιστών με θέμα την κλιματική αλλαγή.

Το βίντεο με τίτλο "Ο Πολύ Καυτός Χιονάνθρωπος", δείχνει έναν χιονάνθρωπο γελοιογραφικά σχεδιασμένο, που λιώνει κάτω από τη ζέστη του ήλιου, ενώ η αφήγηση του Gallagher προειδοποιεί “Our earth is too ‘ot, and it’s getting even ‘otter” (:“Η Γη μας είναι πολύ ζεστή και ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο”), παροτρύνοντας τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης για την κλιματική αλλαγή.

Η παραγωγή του βίντεο έγινε από το φωτογράφο Rankin για το “Συνασπισμό για το Κλίμα”, μιας ομάδας αποτελουμένης από 130 βρετανικές οργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες και η National Trust και η Oxfam, υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα της πολιτικής δράσης για το περιβάλλον.

Ο Liam Gallagher μέσα από το συγκρότημα Oasis γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 και στις αρχές του 2000, όμως το συγκρότημα διαλύθηκε το 2009.

Το πρώτο του άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης με τίτλο “As You Were” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 και βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ