H Τζένιφερ Λόπεζ στόλισε δέντρο και, φυσικά, το έκανε φορώντας δωδεκάποντα [εικόνες] - iefimerida.gr

H Τζένιφερ Λόπεζ στόλισε δέντρο και, φυσικά, το έκανε φορώντας δωδεκάποντα [εικόνες]

Instagram/jlo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τζένιφερ Λόπεζ είναι λαμπερό, αλλά όχι πιο λαμπερό από την ίδια.

Μέρες που είναι, η 48χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την απαραίτητη γιορτινή νότα στο σπίτι. Ετσι, με τη βοήθεια του συντρόφου της Άλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο βγαίνει από το Φεβρουάριο του 2017, και των παιδιών της Emme και Μax, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Μαρκ Άντονι και σήμερα είναι 9 χρονών, στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αυτή την, ομολογουμένως, χαρούμενη και πολύ «ζεστή» οικογενειακή στιγμή, τη μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μέσα από 6 όμορφα και κυριολεκτικά, εκτυφλωτικά (από τη λάμψη από τα φωτάκια του δέντρου) stories στο Ιnstagram. Σε κάθε ένα από αυτά είδαμε κι από ένα βήμα του στολισμού. Από το κρέμασμα των στολιδιών στο οποίο συμμετείχαν ενεργά τόσο τα παιδιά της, όσο και ο σύντροφός της, την τοποθέτηση του αστεριού από την ίδια, αλλά και τη στιγμή που (αποκαμωμένη πια) έκατσε να θαυμάσει το αποτέλεσμα.

Δες τη Τζένιφερ Λόπεζ να στολιζει το δέντρο μαζί με τοn σύντροφο και τα παιδιά της στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ