Θεσσαλονίκη: Αστυνομικό μετάλλιο για τον αστυφύλακα που έσωσε τρία άτομα από φλεγόμενο διαμέρισμα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικό μετάλλιο για τον αστυφύλακα που έσωσε τρία άτομα από φλεγόμενο διαμέρισμα

PERIPOLIKO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανώτατη διάκριση θα τιμηθεί σήμερα, Παρασκευή, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ο αστυφύλακας, Αθανάσιος Γρηγοριάδης, ο οποίος διέσωσε τρία άτομα από φλεγόμενο διαμέρισμα.

Ειδικότερα, ο αστυφύλακας θα τιμηθεί με το αστυνομικό μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και το αντίστοιχο δίπλωμα.

Η απονομή πραγματοποιείται μετά από την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και αφορά εξαίρετη δραστηριότητα, την οποία επέδειξε ο τιμώμενος Αστυνομικός κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, υπηρετώντας στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι την 7η Ιανουαρίου 2014, ο αστυφύλακας Αθανάσιος Γρηγοριάδης, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας δίκυκλης αστυνόμευσης μαζί με συνάδελφό του, με πράξη αυτοθυσίας και εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή τους σε κίνδυνο, επενέβησαν άμεσα και διέσωσαν από επικείμενο θάνατο, τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, εξαιτίας πυρκαγιάς που είχε προκληθεί σε αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη διάκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ