Νίκος Χατζηνικολάου, ο 20χρονος φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στη Ρόδο [εικόνα] - iefimerida.gr

Νίκος Χατζηνικολάου, ο 20χρονος φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στη Ρόδο [εικόνα]

Νίκος Χατζηνικολάου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θλίψη έχει βυθιστέί η Ρόδος με το θάνατο του 20χρονου Ροδίτη Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο νεαρός φοιτητής αγνοούνταν τα προηγούμενα δύο 24ωρα. Δυστυχώς σήμερα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, στην Κάμειρος Σκάλα και ο ίδιος νεκρός.

Οπως γράφουν τα ροδίτικα ΜΜΕ ο 20χρονος ήταν ένα πανέξυπνο παιδί που πέρασε τρίτος στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών του Πολυτεχνείου και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στη Ρόδο για να περάσει μαζί με την οικογένειά του τις ημέρες των γιορτών.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς είχε φύγει από το σπίτι του στν περιοχή Τριαντών Ρόδου με ασημί αυτοκίνητο μάρκας GOLF και αριθμό πινακίδας ΡΟΗ 8548. Σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό του είχε αφήσει στο σπίτι.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι γιος της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του Σάββας Χατζηνικολάου, δημιουργός του μεγάλου καταδυτικού κέντρου με την επωνυμία "Blutopia Marine Park".

Νίκος Χατζηνικολάου, ο 20χρονος φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στη Ρόδο [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Χατζηνικολάου φοιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ