Tα 6 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018 - iefimerida.gr

Tα 6 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σπίτι να σε κάνει να χαμογελάς.

Αυτό είναι το ζητούμενο κάθε χρονιά που έρχεται και φεύγει. Το 2018 μπορεί να μην είναι ακόμα εδώ, αλλά οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού μας κατά τη διάρκειά του, έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Τα χρώματα έχουν τη δική τους, ξεχωριστή σημασία στην ατμόσφαιρα που αποπνέει κάθε εσωτερικός χώρος του σπιτιού μας. Ωρα για αλλαγή, ώρα για το σπίτι που μας κάνει να νιώθουμε καλά, μας εμπνέει, μας ξεκουράζει. Αν κρίνουμε από τις κυρίαρχες διακοσμητικές τάσεις για το 2018, η χρονιά που έρχεται θα είναι γεμάτη αντιθέσεις.

Έτσι το μαύρο έρχεται απέναντι από το κίτρινο και το πράσινο, το Ultra Violet που είναι το χρώμα του 2018, σύμφωνα με την αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, Pantone, δίνει γοητεία και μυστήριο, και άλλες αποχρώσεις, μπαίνουν στο σπίτι μας και το αλλάζουν. Βρείτε τα χρώματα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο και αφεθείτε στη δύναμή τους και στα «μηνύματα» που εκπέμπουν.

Tα 6 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ