Μια bodybuilder δείχνει πόσο πολύ μπορεί να φουσκώσει η κοιλιά της με το φαγητό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια bodybuilder δείχνει πόσο πολύ μπορεί να φουσκώσει η κοιλιά της με το φαγητό [εικόνες]

instagram/madlymish
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μικρή υπενθύμιση για όλες αυτές τις φορές που μπορεί να κοιτάτε, απογοητευμένη, τη φουσκωμένη από το φαγητό, κοιλιά σας.

Είναι αυτή η στιγμή που τελειώνετε το φαγητό και νιώθετε ότι πρέπει να ξεκουμπώσετε ένα κουμπί για να συνεχίσετε να αναπνέετε.

Το δέρμα έχει τη δυνατότητα να τεντώνει. Να τεντώνει πολύ. Γεγονός που όλοι επιβεβαιώνουμε κάθε φορά που θα τύχει να φάμε περισσότερο από το συνηθισμένο ή που θα καταναλώσουμε ένα φαγητό που είναι από μόνο αρκετά βαρύ. Αποτέλεσμα; Η κοιλιά φουσκώνει σε τέτοιο βαθμό που η σύγκριση με έγκυο (και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) είναι αναπόφευκτη.

Δεν είστε η μόνη. Όλων η κοιλιά φουσκώνει μετά το φαγητό και ίσως κάποιων λίγο περισσότερο από τους άλλους. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια σούπερ γυμνασμένη και fit γυναίκα που ασχολείται και με το body building.

H Μichelle Middleton είναι μια body builder που συμμετέχει και σε αγώνες επίδειξης σωματικής διάπλασης, με περισσότερους από 102.000 followers στο Instagram. Όπως φαντάζεστε έχει περισσότερη μυική μάζα απ' ότι λίπος στο σώμα της και, φυσικά, επίπεδη κοιλιά. Παρόλα αυτά, ακόμα και εκείνη, όταν τρώει κάποιες συγκεκριμένες τροφές, πρήζεται.

Δείτε τη body builder και την πρησμένη από το φαγητό κοιλιά της στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ