Είναι οριστικό: Διαζύγιο-εξπρές για Ρουβά - Στόκα - iefimerida.gr

Είναι οριστικό: Διαζύγιο-εξπρές για Ρουβά - Στόκα

Σάκης Ρουβάς-Μπάμπης Στόκας (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για τον Σάκη Ρουβά και τον Μπάμπη Στόκα, και μόλις λίγες ημέρες μετά ο δεύτερος αποχώρησε από το σχήμα.

Ένα σχήμα που από την αρχή είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης, για το πώς θα συνυπήρχαν ο απόλυτος Έλληνας σταρ με τον εναλλακτικό frontman των Πυξ-Λαξ, δεν κατάφερε να επιβιώσει και η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών έριξε αυλαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Μπάμπης Στόκας ζήτησε από τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου να αποχωρήσει από το σχήμα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Είναι οριστικό: Διαζύγιο-εξπρές για Ρουβά - Στόκα | iefimerida.gr 0

Είναι αλήθεια πως η χημεία των δύο καλλιτεχνών είναι εξαιρετική και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην μεταξύ τους συνεργασία, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να ευοδώσει το σχήμα, καθώς απευθύνονται σε δύο εντελώς διαφορετικά κοινά.


Το γεγονός επιβεβαίωσε σήμερα ο Μπάμπης Στόκας μιλώντας στις κάμερες. «Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά από την αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ο,τι γίνεται, γίνεται για καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ