Σκύλος μίμος -Κάνει τις ίδιες κινήσεις με λούτρινο αρκουδάκι [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκύλος μίμος -Κάνει τις ίδιες κινήσεις με λούτρινο αρκουδάκι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνας άνδρας αποφάσισε να αγοράσει μια λούτρινη πολική αρκούδα επειδή έμοιαζε με το σκυλί του. Αργότερα συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι και το κατοικίδιό του έχουν και άλλη μια ομοιότητα πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ο Κέλβιν Ταν, από τη Σιγκαπούρη, βρήκε το χαριτωμένο λούτρινο στο διαδίκτυο και η ιδιότητά του είναι να αλλάζει με την έκφραση του προσώπου του όταν συμπιέζεται και μάλιστα να γίνεται κάπως τρομακτικό.

Το ίδιο όμως ισχύει και για το κατάλευκο τσιουάουα του, τον Dao Hui, το οποίο κάνει ένα εντυπωσιακά παρόμοιο πρόσωπο με το παιχνίδι μόλις δεχθεί ένα «ζούπηγμα».

Ο Ταν ανέφερε πως: «Είχα δει πριν λίγες μέρες το λούτρινο ζωάκι online και διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το σκυλί μου. Μόλις παρέλαβα το παιχνίδι, αποφάσισα μαζί με την γυναίκα μου να τραβήξουμε βίντεο το λούτρινο ζωάκι μαζί με το σκύλο μας γιατί μας φάνηκε πολύ αστείο».

Στη συνέχεια όμως, όταν το βίντεο άρχισε να γίνεται viral και να αναπαράγεται πολλές φορές στο διαδίκτυο, ο Κέλβιν Ταν δήλωσε ότι: «Εχω συγκλονιστεί! Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο».

Εμείς ελπίζουμε μόνο, το μικρό τσιουάουα, να μην παίρνει την συγκεκριμένη έκφραση επειδή πονάει όταν συμπιέζεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ