Εντοπίστηκε νεκρός στον βυθό της θάλασσας ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο [εικόνα] - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε νεκρός στον βυθό της θάλασσας ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο [εικόνα]

Φωτογραφία: dimokratiki.gr/ Εντοπίστηκε νεκρός 20χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν στον πάτο της θάλασσας, βρέθηκε 20χρονος φοιτητής στην περιοχή Κάμειρος στη Ρόδο.

Δύτες του Λιμενικού Σώματος έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ανέλκυση του αυτοκινήτου και τον απεγκλωβισμό της σορού του νεαρού, ο οποίος είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος την Τετάρτη.

Εντοπίστηκε νεκρός στον βυθό της θάλασσας ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο 20χρονος Νίκος είχε φύγει από την οικία του στην Ιαλυσό Ρόδου, ενώ είχε αφήσει και το κινητό του εκεί, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να δηλώσει την εξαφάνισή του στην Ασφάλεια χθες το βράδυ.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν φοιτητής και είχε περάσει τρίτος στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πολυτεχνείου.

Πηγή: www.dimokratiki.gr/ rodiaki.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητής νεκρός ρόδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ