Ετσι καταφέρνει η Δούκισσα Νομικού στον 6ο μήνα να κρύβει την κοιλιά της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ετσι καταφέρνει η Δούκισσα Νομικού στον 6ο μήνα να κρύβει την κοιλιά της [εικόνα]

Δούκισσα Νομικού (Φωτογραφία: Dutchesss Daily)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δούκισσα Νομικού, κορίτσι της μόδας και της τηλεόρασης, έγκυος στον έκτο μήνα, έχει τον τρόπο να καμουφλάρει την κοιλιά της.

Αν και η παρουσιάστρια μιλά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, αποφεύγει τις φωτογραφίες που δείχνουν την κοιλιά της. 'Η μάλλον την καμουφλάρει έξυπνα με αποτέλεσμα αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, να μην φαίνεται.

Και αν μέχρι τώρα τα κατάφερνε με τη βοήθεια παλτό, ή σπορ εμφανίσεων με ριχτά ρούχα, πάντα σε μαύρο χρώμα, τώρα, η Δούκισσα Νομικού απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά να το κάνει και με πιο δύσκολα και χρωματιστά κομμάτια.

«Η αλήθεια είναι πως έχω ίσως και μήνες να βγω έξω αργά το βράδυ», έγραψε στο μπλογκ της ποστάροντας μια φωτογραφία της ντυμένη πιο γιορτινά και βραδινά, με ένα κόκκινο φόρεμα. Το φόρεμα, στενό στο στήθος, άνοιγε έξυπνα και σταδιακά από το στήθος και κάτω, χωρίς να διαγράφει το παραμικρό!

Ετσι καταφέρνει η Δούκισσα Νομικού στον 6ο μήνα να κρύβει την κοιλιά της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δούκισσα Νομικού Εγκυμοσύνη μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ