Αποχώρησε οριστικά από το «Ζυγό» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - iefimerida.gr

Αποχώρησε οριστικά από το «Ζυγό» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του στο «Ζυγό» της Πλάκας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχώρησε οριστικά από το σχήμα, εξαιτίας των συνεχών διαφωνιών με τον επιχειρηματία που είναι ο ιδιοκτήτης της μουσικής σκηνής.

Σύμφωνα με το Yupi.gr, όταν ο επιχειρηματίας προσέγγισε τον 33χρονο τραγουδιστή, ο οποίος έχει ψηφιστεί από το κοινό ως ο σημαντικότερος καλλιτέχνης της δεκαετίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ώστε να προσφέρουν ένα πολύ καλό πρόγραμμα στο κοινό, αφού αυτό ήταν το πρώτο μέλημα του Μιχάλη. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός οι διαφωνίες, οι οποίες είχαν σχέση με την μη τήρηση των όσων μέχρι τώρα είχαν προσυμφωνηθεί, ήταν πιο έντονες.

Όσον για τα επόμενά του βήματα για τις live εμφανίσεις του, οι πληροφορίες του Yupi αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής έχει δεχθεί κάποιες προτάσεις, χωρίς όμως τίποτα να είναι, προς το παρόν, ανακοινώσιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ