Μπλακ άουτ το πρωί στους δρόμους της Αθήνας -Στο «κόκκινο» η κίνηση - iefimerida.gr

Μπλακ άουτ το πρωί στους δρόμους της Αθήνας -Στο «κόκκινο» η κίνηση

Χάος στους δρόμους της Αθήνας λόγω της απεργίας των ΜΜΜ / EUROKINISSI (αρχείο)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολη ημέρα η σημερινή για τους οδηγούς, καθώς η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας... χτύπησε κόκκινο από νωρίς το πρωί.

Τεστ στα νεύρα τους κάνουν από το πρωί χιλιάδες οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας, καθώς λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κεντρικοί -και όχι μόνο- οδικοί άξονες είναι μποτιλιαρισμένοι.

Σύμφωνα με την Τροχαία, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας.

Ταλαιπωρία και για τους οδηγούς που κινούνται και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Λ. Συγγρού.

Αυξημένη κίνηση έχει σε Σταδίου, Βασ. Αμαλίας, στο παραλιακό μέτωπο προς Γλυφάδα (Ποσειδώνος από Καραϊσκάκη έως Αλίμου).

Μπλακ άουτ το πρωί στους δρόμους της Αθήνας -Στο «κόκκινο» η κίνηση  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ