Η ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble στο ΚΠΙΣΝ -Mε ελεύθερη είσοδο - iefimerida.gr

Η ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble στο ΚΠΙΣΝ -Mε ελεύθερη είσοδο

Η οχταμελής ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble (πηγή φωτογραφίας: snfcc.org)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δύο εμφανίσεις, γεμάτες μουσική και κέφι, η ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble στο ΚΠΙΣΝ, με μουσικές στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble στο ΚΠΙΣΝ -Mε ελεύθερη είσοδο  | iefimerida.gr 0

Η ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble, ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει εμφανιστεί από τη Φιλαρμονική του Βερολίνου και το Teatro Mayor στη Μπογκοτά έως το Δημαρχείο του Λος Άντζελες.

Και τα 8 μέλη της ορχήστρας είναι μουσικοί της Simon Bolivar Orchestra υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του Gustavo Dudamel και βασικά μέλη της ορχήστρας από το έτος ίδρυσής της.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου που θα είναι και η πρώτη μέρα εμφάνισης της ορχήστρας, θα παρουσιαστουν γνωστά κομμάτια στο κοινό και θα μας μυήσουν στη λάτιν αλλά και κλασική κουλτούρα τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο!


Η αφίσα του ΚΠΙΣΝ για τη μουσική εκδήλωση

Την Κυριακή 17/12, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας, οι 8 ταλαντούχοι τρομπετίστες της Simon Bolivar Trumpet Ensemble, μαζί με τους νεαρούς μουσικούς του El Sistema Greece θα ερμηνεύσουν με τον ενθουσιασμό που τους χαρακτηρίζει, κομμάτια των Mozart, Verdi, Morricone και πολλών άλλων συνθετών.

Από το 1975, έτος ίδρυσης του El Sistema από το χαρισματικό Dr. José Antonio Abreu, η εκπαιδευτική προσέγγισή του έχει δοκιμαστεί σε χώρες και περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις, πάντα με στόχο να τις γεφυρώσει παρέχοντας ευκαιρίες κοινωνικής ενσωμάτωσης, δημιουργικής έκφρασης και χαράς.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου ώρα 20:30 και την Κυριακή 17/12 ώρα 13:00, στο Φάρο.

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: snfcc.org

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ