Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το νέο έρωτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το νέο έρωτα [εικόνες]

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας /Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου και τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια να είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν δημόσιες κοινές εμφανίσεις, πράγμα το οποίο φούντωσε και τις φήμες για τη σχέση τους.

Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός πήγε με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανεβάζοντας μάλιστα ουκ ολίγες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, δείχνοντας πως απολαμβάνει τη βραδιά της.

Οι δύο φίλοι, επίσης, πραγματοποίησαν κοινή δημόσια εμφάνιση και σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας, τραβώντας πάνω τους -όπως ήταν φυσικό- όλα τα φλας των φωτογράφων.

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν λοιπόν, είδαμε και φωτογραφίες από μία νέα κοινή έξοδο των δύο καλλιτεχνών, οι οποίες μάλλον έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες ότι οι δυο τους είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι!

Ο καλός φίλος της Τόνιας, ηθοποιός Μάνος Γαβράς, ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram από κοινή βραδινή τους έξοδο, στη γιορτή του Σπύρου Σαμοΐλη.

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το νέο έρωτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το νέο έρωτα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το νέο έρωτα [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Στις φωτογραφίες, φαίνεται η Τόνια Σωτηροπούλου χαμογελαστή, ενώ δίπλα της κάθεται ο Κωστής Μαραβέγιας.

Στη συνέχεια, βέβαια, η ηθοποιός ανέβασε την ίδια φωτογραφία στα stories του Ιnstagram, κρύβοντας τον Κωστή Μαραβέγια με ένα... αστεράκι, πιθανόν για να μην αποκαλύψει το ποιος καθόταν δίπλα της!

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το νέο έρωτα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το σίγουρο είναι πως απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ μένει να δούμε αν θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τις... φήμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ