Eφυγε από τη ζωή ο «Φώτης του Βόλου» - iefimerida.gr

Eφυγε από τη ζωή ο «Φώτης του Βόλου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Φώτης του Βόλου», η πιο χαρακτηριστική φιγούρα που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, έφυγε από την ζωή σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια σε χιλιάδες Βολιώτες και όχι μόνο, που τον είχαν γνωρίσει.

Ο Φώτης Λαδόπουλος τον περασμένο Απρίλιο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και, έκτοτε, μετά την απαραίτητη παραμονή του στο Νοσοκομείο, φιλοξενούνταν στο Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου».

Αφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο τα ξημερώματα της 13ης Δεκεμβρίου 2017.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Γηροκομείου την Πέμπτη και θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βόλου με δαπάνη του Ιδρύματος.

Η σορός θα βρίσκεται από τις 8.15 π.μ. εντός του Ιερού Ναού ώστε όλοι οι φίλοι του Φώτη να προσέλθουν και να του αποδώσουν τον τελευταίο χαιρετισμό.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Θεσσαλία», μέσα από τα μάτια του Φώτη Λαδόπουλου, η ζωή δείχνει να αποκτά ένα ξεχωριστό νόημα. Ο Φώτης, τον οποίον όλοι στο Βόλο γνώριζαν με το μικρό του όνομα, αποτελούσε μία από τις πλέον οικείες φιγούρες αυτής της πόλης. Πλανήθηκε στους δρόμους πολλές δεκαετίες τώρα, αλλά πάντοτε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του κι έναν καλό λόγο για όλους.

Πηγή: e-thessalia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ