Παναθηναϊκός: Ζήτησε χρόνο από τους ξένους πιστωτές του στην Ζυρίχη - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ζήτησε χρόνο από τους ξένους πιστωτές του στην Ζυρίχη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά θετικά μηνύματα έλαβαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στη Ζυρίχη στην προσπάθεια επιβίωσης της ΠΑΕ, μετά από τη συνάντηση που έγινε με τους ξένους πιστωτές.

Η αντιπροσωπεία των «πράσινων», αποτελούμενη από τους Αγησίλαο Τουμαζάτο και Άλκη Παπαντωνίου, ζήτησε από τους πιστωτές να κάνουν υπομονή μέχρι το Μάρτιο και να καταρτιστεί ένα νέο πλάνο αποπληρωμής των χρεών απέναντί τους, σε βάθος τριετίας. Και παρότι κανένας τους δεν δεσμεύτηκε θετικά, φάνηκε να υπάρχει κατανόηση που μένει να αποδειχτεί και... πρακτικά.

Ως επιχείρημα χρησιμοποίησε η πλευρά του Παναθηναϊκού την κατανόηση που έδειξε η UEFA δίνοντας χρόνο στο «τριφύλλι» αντιλαμβανόμενη πως ενδεχόμενη χρεοκοπία της ΠΑΕ δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν από τους πιστωτές. Οι «πράσινοι» ανέλυσαν το πλάνο βιωσιμότητας που προβλέπει σε πρώτο πλάνο το πάγωμα των χρεών αυτών μέχρι το Μάρτιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός πιστωτές Ζυρίχη χρεή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ