Ομολογία Χουλιαράκη: Τα φορολογικά έσοδα του 2017 ήταν κάτω από τον στόχο -Η υπεραπόδοση οφείλεται στο ΕΦΚΑ - iefimerida.gr

Ομολογία Χουλιαράκη: Τα φορολογικά έσοδα του 2017 ήταν κάτω από τον στόχο -Η υπεραπόδοση οφείλεται στο ΕΦΚΑ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα φορολογικά έσοδα του 2017 ήταν κάτω από τον στόχο. Η υπεραπόδοση οφείλεται αποκλειστικά ή σχεδόν αποκλειστικά στην απόδοση του ΕΦΚΑ».

Αυτή την παραδοχή έκανε σε παρέμβαση του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ανατρέποντας έτσι την εικόνα που προσπάθησε να φιλοτεχνήσει τις προηγούμενες μέρες ο Ευκλείδης Τσακαλωτος . Στην συνέχεια της παρέμβασης του ανάφερε οτι «κάθε προϋπολογισμός θέτει έναν μόνο στόχο. Τον στόχο των πρωτογενών πλεονασμάτων. Οι εκτελέσεις των προϋπολογισμών του 2015-16-17 έπιασαν τον στόχο τους για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία. Για την ανάπτυξη, ο προϋπολογισμός κάνει προβλέψεις δεν βάζει στόχους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χουλιαρακης ομολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ