Λιακάδα το Σαββατοκύριακο - Βροχή την Καθαρά Δευτέρα - iefimerida.gr

Λιακάδα το Σαββατοκύριακο - Βροχή την Καθαρά Δευτέρα

Λιακάδα το Σαββατοκύριακο - Βροχή την Καθαρά Δευτέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφτασε στο τέλος της και αυτή η εβδομάδα και πλέον βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από την Καθαρά Δευτέρα και όλοι είναι έτοιμοι για το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού. Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι σύμμαχος όσων έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την πόλη για το τριήμερο, καθώς το Σαββατοκύριακο το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η λιακάδα. Σήμερα μάλιστα η θερμοκρασία θα σημειώσει και περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει έως και τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως σήμερα στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τον υδράργυρο να κινείται από τους 4 έως τους 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστούν κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Ανήμερα όμως της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός θα τα κάνει λίγο μούσκεμα, καθώς αναμένονται συννεφιές και τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 εως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 4 εως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 15 βαθμούς.

Στην Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες θα βρέξει αλλά αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί λίγο και θα κάνει και την εμφάνιση του ο ήλιος. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου αλλά από το μεσημέρι και μετά η συννεφιά θα πυκνώσει και θα αρχίσει ένα ψιλόβροχο, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ