Ξέσπασμα Εμενίκε: Μας κλέβουν στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται -Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος; [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξέσπασμα Εμενίκε: Μας κλέβουν στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται -Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος; [εικόνα]

Ξέσπασε ο παίκτης του Ολυμπιακού / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε ο Εμανουέλ Εμενίκε στο Twitter με αφορμή τη ληστεία στο σπίτι του, πριν από λίγο καιρό.

Με ανάρτησή του o Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού δείχνει την απόγνωσή του για το γεγονός ότι συνεχίζονται οι ληστείες σε σπίτια ξένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζουν στην Αθήνα και αναρωτιέται αν θα πρέπει να υπάρξει νεκρός, ώστε να κινητοποιηθούν οι Αρχές!

«Οι ξένοι παίκτες πέφτουν θύματα ληστείας σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και ουδείς ενδιαφέρεται. Από τότε που έγινε η ληστεία στο σπίτι μου, άλλοι πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές έπεσαν θύματα ληστείας και ουδείς ενδιαφέρεται, μέχρι να σκοτώσουν κάποιον. Στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% ολόκληρη νύχτα. Τι ντροπή» έγραψε ο Εμενίκε.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Εμενίκε έχει 148.000 ακολούθους στο Τwitter, γίνεται αντιληπτό ότι το θέμα αποκτά διαστάσεις που ξεφεύγουν από τα ελληνικά σύνορα.

Ξέσπασμα Εμενίκε: Μας κλέβουν στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται -Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος; [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού είχε πέσει θύμα ληστείας στα τέλη Οκτωβρίου, όταν διαρρήκτες «χτύπησαν» το σπίτι του.

Μάλιστα, ο Εμενίκε βρισκόταν στην Ελλάδα και όχι στη Βαρκελώνη, όπως ίσως να πίστευαν οι «ποντικοί», λόγω τραυματισμού. Από το σπίτι του είχαν κλαπεί αρκετές χιλιάδες ευρώ αλλά και ακριβά κοσμήματα.

Τότε, media στην πατρίδα του, τη Νιγηρία, είχαν αφιερώσει εκτενές ρεπορτάζ στην κλοπή, κάνοντας μνεία στην έρευνα των αστυνομικών για τη σπείρα που χτυπάει σπίτια ξένων παικτών. Αυτόπτες μάρτυρες φέρεται να είχαν καταθέσει στην αστυνομία πως οι δράστες παραμόνευαν στη γωνία και ήθελαν να είναι σίγουροι πως έφυγε από το σπίτι ο Εμενίκε.

«Οι τελευταίες 2 ημέρες δεν ήταν φυσιολογικές για μένα. Περιμένω απαντήσεις. Με έκλεψαν στο σπίτι μου στην Αθήνα και μου πήραν λεφτά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα για μένα πράγματα», είχε tweetάρει τότε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ