Viral: Ανδρας ντυμένος Αγιος Βασίλης πετάγεται από αυτοκίνητο και βοηθά γυναίκα που μόλις έχει φάει τούμπα [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral: Ανδρας ντυμένος Αγιος Βασίλης πετάγεται από αυτοκίνητο και βοηθά γυναίκα που μόλις έχει φάει τούμπα [βίντεο]

  Viral: Αντρας ντυμένος Αγιος Βασίλης τρέχει και βοηθά γυναίκα που έπεσε στον πάγο [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναυδη έμεινε αυτή η γυναίκα, η οποία γλίστρησε απότομα σε ένα παγωμένο παγοδρόμιο, όταν είδε έναν... Αγίο Βασίλη να προσπαθεί να την βοηθήσει να σηκωθεί.

Κι όμως ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει για λίγο τον σούπερμαν, έχοντας στολή Άγιου Βασίλη κι έτσι σταμάτησε με το αυτοκίνητό του καταμεσής του δρόμου κι έτρεξε να βοηθήσει μία γυναίκα που έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο στο πεζοδρόμιο λόγω πάγου.

Viral: Ανδρας ντυμένος Αγιος Βασίλης πετάγεται από αυτοκίνητο και βοηθά γυναίκα που μόλις έχει φάει τούμπα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο ατρόμητος Άγιος Βασίλης πάτησε πάνω στον πάγο και βοήθησε την γυναίκα να σηκωθεί, πράγμα βέβαια όχι και τόσο εύκολο, καθώς ο πάγος ήταν τόσο γλιστερός που η γυναίκα δεν μπορούσε να ισορροπήσει.

Εκτός αυτού, ο καλόκαρδος άνδρας μάζεψε όσα πράγματα είχαν πέσει κάτω από τις σακούλες της γυναίκες, διαβεβαιώθηκε πως είναι καλά και τρέχοντας γύρισε και πάλι στο αμάξι του το οποίο εμπόδισε την κυκλοφορία.

Viral: Ανδρας ντυμένος Αγιος Βασίλης πετάγεται από αυτοκίνητο και βοηθά γυναίκα που μόλις έχει φάει τούμπα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το συμβάν έγινε στην κομητεία Χερτφορτσάιρ της Αγγλίας, ενώ το βίντεο το οποίο έβγαλε ένας οδηγός έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βασίλης γυναίκα Πάγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ