Εξω από γραφείο συμβολαιογράφου ο Λαφαζάνης -«Κάνουν πλειστηριασμούς μέσα» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Εξω από γραφείο συμβολαιογράφου ο Λαφαζάνης -«Κάνουν πλειστηριασμούς μέσα» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποκλεισμό και παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν στις 10 το πρωί μέλη της Λαϊκής Ενότητας στο συμβολαιογραφικό γραφείο του κ. Βασιλάκη στον Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται.

Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας προσπαθούν να σταματήσουν πλειστηριασμό κατοικίας 67 τ.μ. για χρέη 114.000 ευρώ σε τράπεζα, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, όπως λένε τα μέλη της ΛΑΕ, πως δεν γίνονται πλειστηριασμοί κατοικιών αντικειμενικής αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

Όπως τονίζει ο κ. Λαφαζάνης, «ανεβήκαμε δύο άτομα στο γραφείο του κ. Βασιλάκη, αλλά παρ' όλα αυτά δεν μας ανοίγει κάνεις την πόρτα, ενώ από μέσα ακούγονται φωνές».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν φυσικοί πλειστηριασμοί μετά από απόφαση του συμβολαιογραφικού συλλόγου, ωστόσο οι ηλεκτρονικοί πραγματοποιούνται κανονικά.

Εξω από γραφείο συμβολαιογράφου ο Λαφαζάνης -«Κάνουν πλειστηριασμούς μέσα» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε τη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαφαζάνης πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ