Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε 10.000 ευρώ σε αγώνισμα μετά από μία απίστευτη νίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε 10.000 ευρώ σε αγώνισμα μετά από μία απίστευτη νίκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά 10.000 ευρώ είναι πλουσιότερος ο Γιώργος Μαυρίδης στο Nomads, καθώς το αγώνισμα επάθλου του επεισοδίου της Τρίτης είχε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Μάλιστα, εκτός από τα 10.000 ευρώ, ο νικητής θα έκανε scuba diving με δύο παίκτες της επιλογής του, ενώ το έπαθλο της επικοινωνίας ήταν για όλους.

Το αγώνισμα αποτελούνταν από 5 διαφορετικά παιχνίδια, ενώ στα 4 εξ αυτών ρόλο έπαιζε και η τύχη, καθώς οι παίχτες έπρεπε να βάλουν όσες περισσότερες βολές μπορούν.

Αρχικά έπαιξαν και οι επτά εναπομείναντες, από τους οποίους οι τρεις προκρίθηκαν στον ημιτελικό, ενώ για την μεγάλη νίκη «μονομάχησαν» δύο.

Στον ημιτελικό πέρασαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης και Κωνσταντίνος Οροκλός, με τον Γιώργο και τον Νίκο να προκρίνονται στον τελικό, όπου έπρεπε να πετάξουν μπάλες για να γκρεμίσουν όλα τα κομμάτια ενός παλζ που βρισκόταν σε ένα τραπέζι.

Τελικός νικητής, με απίστευτη ανατροπή, αναδείχθηκε ο tattoo artist, που πήρε και τα χρήματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεται τέτοιο έπαθλο στο παιχνίδι,καθώς τα πρώτα 10.000 ευρώ τα είχε κερδίσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος και αποχώρησε από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Μαυρίδης ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ