Παναθηναϊκός: Γιατί έκανε πίσω και απέσυρε την πρότασή του ο Θεοδωρόπουλος - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Γιατί έκανε πίσω και απέσυρε την πρότασή του ο Θεοδωρόπουλος

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άσχημο μαντάτο της απόσυρσης της πρότασης του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για την σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δημιούργησε ερωτηματικά στους «πράσινους» που είδαν μια ευκαιρία για να φανεί... φως στο τούνελ να χάνεται.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας μετά τα όσα συνέβησαν χθες αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του (μαζί με τους επιχειρηματίες που είχε μαζί του) και μάλιστα έχει και πολύ συγκεκριμένους λόγους που το έκανε.

Αρχικά, ξεκαθάρισε στους παλαίμαχους του ΠΑΟ ότι δεν θέλει να διοικήσει, αλλά να βοηθήσει στην σωτηρία της ΠΑΕ με συγκεκριμένους όρους, ενώ δημιούργησαν εκνευρισμό και ένταση η έλλειψη εχεμύθειας από τους παριστάμενους και οι διαρροές. Επίσης, ο Θεοδωρόπουλος θεωρεί ότι για να πετύχει το πλάνο του χρειάζεται ομόνοια και συσπείρωση, αλλά μεταξύ των παλαιμάχων διαπίστωσε το αντίθετο με πολλές... κόντρες. Και τελικά διαπίστωσε ότι υπήρχε μεγάλη πίεση για... άμεση σωτηρία της ΠΑΕ και όχι εφαρμοφή βιώσιμου πλάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Θεοδωρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ