Βραχάκια με ινδική καρύδα

Βραχάκια με ινδική καρύδα

Εύκολο και χλιδάτο γλύκισμα για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Απαιτούνται ελάχιστα υλικά και το γλυκό είναι εύκολο ακόμη και για ερασιτέχνες σεφ!
Υλικά

  • 125 γραμμάρια ινδική καρύδα, τριμμένη
  • 80 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
  • 3 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  • Βάλτε όλα τα υλικά σε μίξερ και γυρίστε για 4 λεπτά, λίγο περισσότερο αν το κάνετε στο χέρι
  • Ετοιμο! Με ένα κουταλάκι του καφέ τοποθετείτε σε ταψάκι, το οποίο έχει καλύψει με λαδόκολλα, τα βραχάκια
  • Με το χέρι τα διαμορφώνετε σε βραχάκια-πυραμίδες, να έχουν γωνίες
  • Ψήστε για 10-15 λεπτά και προσοχή, μην καούν
  • Αφήστε να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.