Οι χάρτες Google θα έχουν στο μέλλον και ειδική επιλογή για μοτοσικλετιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι χάρτες Google θα έχουν στο μέλλον και ειδική επιλογή για μοτοσικλετιστές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χάρτες της Google παρέχουν εξαιρετική πλοήγηση είτε κινείται κανείς με αυτοκίνητο, ειδικά στην επιλογή Driving, είτε με τα πόδια, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς Από εδώ και στο εξής και ακολουθώντας σε αυτό τις Waze και TomTom που προηγήθηκαν η Google ανακοίνωσε και το motorcycle mode.

Η οποία λειτουργία, όπως λέει και η ονομασία της, απευθύνεται σε αναβάτες μοτοσικλετών και θα υποδεικνύει διαδρομές σε πραγματικό χρόνο συλλέγοντας δεδομένα από άλλους αναβάτες και όχι από αυτοκίνητα, προκειμένου να προτείνει πιο ευέλικτες διαδρομές (όπως συμβαίνει και με τους πεζούς) με ανάλογο εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.

Προς το παρόν το motorcycle mode προσφέρεται με την έκδοση 9.67.1 του Google Maps και έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά από την Ινδία, όπου κυκλοφορούν πάρα μα πάρα πολλά δίτροχα, με στόχο να επεκταθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι χάρτες Google θα έχουν στο μέλλον και ειδική επιλογή για μοτοσικλετιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι χάρτες Google θα έχουν στο μέλλον και ειδική επιλογή για μοτοσικλετιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΥΟΚΙΝΗΤΟ πλοήγηση Google
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ