Ο χιονιάς χτύπησε τις Βρυξέλλες -Τα κτίρια της ΕΕ πασπαλισμένα με χιόνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο χιονιάς χτύπησε τις Βρυξέλλες -Τα κτίρια της ΕΕ πασπαλισμένα με χιόνι [εικόνες]

Στα λευκά οι Βρυξέλλες / SOOC: Alexandros Michailidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις Βρυξέλλες τις έχουμε συνδυάσει τα τελευταία χρόνια με τα Eurogroup, τις Συνόδους Κορυφής και τις συμφωνίες-Μνημόνια για την Ελλάδα και ξεχνάμε πόσο όμορφη πόλη είναι.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα όμως ο καιρός φρόντισε να κάνει την πόλη ελκυστική για το φωτογραφικό φακό, αφού ένα πυκνό στρώμα χιονιού κάλυψε τα πάντα.

Το τοπίο σαν θέαμα είναι όμορφο και οι επιλογές στα κλικαρίσματα του φωτογράφου Αλέξανδρου Μιχαηλίδη του πρακτορείου SOOC μοναδικές, ταξιδεύουν όλους στο Βέλγιο.

Το εντυπωσιακό πάντως για όσους δεν έχουν συνηθίσει το χιόνι είναι οι αντιδράσεις του κόσμου σε μία πόλη που το χιόνι αποτελεί καθημερινότητα το χειμώνα. Αλλοι πηγαίνουν στις δουλειές τους, άλλοι κάνουν το καθημερινό τους τζόκινγκ χωρίς να ενοχλούνται καθόλου από την παρουσία του χιονιού.
Φυσικά από τα στιγμιότυπα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κτίριο της Κομισιόν με τους υπαλλήλους καθαριότητας να ξεχιονίζουν και να ρίχνουν αλάτι για να μπορεί να είναι εύκολη και κυρίως ασφαλής η πρόσβαση στο κτίριο.

Βόλτες στο χιονισμένο τοπίο των Βρυξελλών


Εντονη η παρουσία στρατιωτών στην πόλη που έχει γίνει στόχος τρομοκρατών

Στο κτίριο της Κομισιόν... καθαρίζουν

Οι Βέλγοι είναι συνηθισμένοι στα χιόνια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες χιόνι Βέλγιο Κομισιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ