Να πώς θα καθαρίσεις τα ρούχα με γκλίτερ και παγιέτες για να μείνουν σαν καινούργια - iefimerida.gr

Να πώς θα καθαρίσεις τα ρούχα με γκλίτερ και παγιέτες για να μείνουν σαν καινούργια

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μας αρέσουν τα φοράμε κυρίως σε πάρτι και βραδινές εξόδους αλλά πως πρέπει να καθαρίσουμε αυτά τα ιδιαίτερα κομμάτια;

H εποχή των γιορτών, την οποία και διανύουμε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και η εποχή του γκλίτερ και της παγιέτας και ναι ομολογούμε πως μας αρέσει αυτό. Ως μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν το γκλίτερ και οι αστραφτερές παγιέτες έχουν ντύσει αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ξεκινώντας από τα runways των οίκων Τοm Ford, Chanel, Saint Laurent και πολλών ακόμα και στην συνέχεια πλημμυρίζοντας καταστήματα και εξώφυλλα περιοδικών και όπως πάντα εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που τραβούν την προσοχή μας.

Οι παγιέτες και το glitter χαρίζουν λάμψη και εντυπωσιακό εφέ με το παιχνίδισμα τους στο φως. Είναι ιδανικά για επίσημες εμφανίσεις και τα parties των γιορτών αλλά και σαν μια διαφορετική πινελιά σε καθημερινά σύνολα που κάνουν statement. Και δεν γίνεται, όσο κι αν δεν θες να το παραδεχτείς, να μην έχεις έστω ένα glitter κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου, από ένα βραδινό φόρεμα που αγόρασες για το πάρτι, μέχρι μια απλή φούστα, τοπ, ή μικρό τσαντάκι με διακοσμητικές λεπτομέρειες πούλιες. Νο way.

Μάθετε πως να καθαρίσετε σωατά τα ευάισθητα ρούχα με γκλίτερ και παγιέτες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα γκλίτερ παγιέτες καθάρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ